7 Ağustos 2012 Salı

Yok böyle lüks



Fenerbahçe’den yıllık 2.5 milyon euro garanti, maç başına 12 bin 500 euro kazanacak Sırp futbolcuya şampiyonluk halinde 250, her kupa için de 200 bin euro prim verilecek. Boğazda villa ve 2 özel araç tahsis edilen Krasiç, 10 uçak biletini de bedava alacak.
Yönetim, Milos Krasiç’i transfer edebilmek için bir serveti gözden çıkardı

DÜNYA futbolunun önemli isimlerinden birisi olan Milos Krasiç’i, Juventus’tan transfer eden Fenerbahçe, çok ağır bir mali yükün de altına girdi. Sırp futbolcunun adı taraftarları heyecanlandırmaya yetti ancak işin maddi boyutu gerçekten çok önemli ayrıntılar içeriyor. İtalya’dan gelen yıldız oyuncu, Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Eto krasic, her yıl için 2.5 milyon, yani 4 sezonda 10 milyon euro garanti para kazanacak. Sarı saçlarıyla dünya futboluna adını ezberleten oyuncu, ayrıca forma giydiği her maç başına da 12 bin 500 euro ücret alacak.

Devler Ligi’nde de ayrı kazanacak
Milos Krasiç’in banka hesabı, sadece bu rakamlarla da dolmayacak. Fenerbahçe sezonu şampiyon tamamlaması halinde, kulübün kasasından, Sırp futbolcunun cebine 250 bin euro nakit para da prim olarak aktarılacak. Tabiki primler bununla da bitmiyor. Sarı-Lacivertli takımın alacağı her kupa için, ayrıca 200 bin euroluk ödeme de yapılacak. Akıllara durgunluk veren prim sistemi işlemeye Şampiyonlar Ligi’nde de devam edecek. Fenerbahçe’nin atlayacağı her tur için, yönetimin belirleyeceği prim, Krasiç’in hesabına yollanacak.

Tercüman, koruma, aşçı, hizmetçi

Yıldız oyuncu, Türkiye’de yaşadığı süre boyunca neredeyse elini cebine hiç atmayacak! Yönetim, Krasiç’in isteği herhangi bir ülkeye, yılda 10 kez uçak biletini karşılama sözünü verdi. Her saniye özel tercüman ve bir koruma Krasiç’in yanında olacak. Oyuncuya iki özel araç tahsis edilecek ve bir şoför, sürekli Milos’un emrinde olacak. Boğaz manzaralı bir villanın kirası da yönetimin cebinden çıkacak. Ayrıca özel bir hizmetli ile aşçı, Krasiç’in İstanbul’daki yaşantısına yardım edecek.

Hiç yorum yok: